LUE KOKO HÖSKÄ! :D
Näin kävi.. Bleeding:eihin hävisi vallan innostus, niinkuin Lenadyihin.. Tiedän jo syynkin: Kun teen LC perheelle isomman talon en halua enää pelata niillä, mutta tarinoissa ja kun muuten vain pelaa ja niillä on iso talo: innostus ei häviä. En tiedä miks. Joten Au revoir, Adiós ja Arrivederci! Bleeding:it..
Poistan koko Lunalan naapuruston, mikään ei heitä pelasta 'lentämästä' bittiavaruuteen! Anteeksi ja hävysti, vai ei(hyvästi)? Saatan aloittaa tekemään tarinaa, mutta millasta? Nou hajuu. Ilmoitan tässä 'etusivulla', jos aloitan tekemään tarinaa, ajattelin tehdä jtn. Prinsessapäiväkirjat- kirja sarjaan perustuvaa, mutta eäh, ei ketään kiinnosta(?)..
Au revoir Bleeding:it ja Bienvenue! (joku) tarina!
Anteeksi! Tuhannesti anteeksi!
Linkin saa hävittää bittiavaruuteen tai laittaa perään, että loppu(End, R.I.P., jne..), tai tehdä iiiiihan mitä haluaa. :)
Je vous demande pardon..
Ei ole mulla enää mtn. sanottavaa, muutakuin anteeksi ja ehkäpä hyvästi. Pärjätkää te muut LC:einne kanssa ja tietysti tarinoiden.
Ps. En mene sanomaan muiden sivuille mitään, että LC:ni loppu- kommenttia, mutta jos näätte Ellien hiipparoivan sivuillas toinen osote osote kentässä, tiiätte et Bleedingit veks tarina paikalle(ehkä). :))
Moihh..! :D
(Pp.s ´Tämän viikonlopun aikana olin muualla pitämässä hauskaa ja välillä suunnittelin millainen siihen Prinsessapäiväkirjat- kirja sarjaan liittyvä tarina olisi.)
- Ellieeeeeeeeeeeeee... x) <3